Mimos Mansion is een geregistreerde Cattery van Maine Coons, de Siberische kat & Neva Masquerade. Mimos Mansion is onderdeel van Mimos en is gevestigd op de Veluwe in Nunspeet. Vanaf 2012 fok ik met heel veel liefde en passie geteste nesten met stamboom. Door deze website hoop ik u een goede indruk te geven van ons, de Cattery en de geweldige rassen de Maine Coon, de Siberische kat & Neva Masquerade.

 

Mimos Wachtlijst

Mimos Mansion werkt met een wachtlijst. Om op deze wachtlijst te komen hanteert Mimos eerst een kennismaking in de cattery. 
U moet ongeveer rekening houden met een jaar wachttijd maar dit kan ook korter zijn. Mimos wil namelijk niet aan valse verwachten doen. De reden hiervoor is dat ik geen invloed heb op de natuur, wanneer moederpoes zover is en hoeveel kittens er geboren zullen worden. Ook vinden er nog wel eens om diverse redenen verschuivingen op een wachtlijst plaats waardoor er ineens een plekje vrij kan komen.
Bent u bereid te wachten op het juiste kitten en om eerst kennis te komen maken met mij en de cattery, dan adviseer ik u om mij een WhatsApp bericht te sturen met wie u bent en wat u een kat te bieden heeft dan maken we samen een afspraak.