Tarieven 

Iedere kat heeft een andere behandeling nodig, lang haar, kort haar, overmatig onderwol, scheren of puntjes knippen. Bij iedere kat wordt er eerst gekeken wat er nodig is voordat we een behandeling gaan starten. 
Heeft u meer katten uit een gezin, dan krijgt u € 5,- korting. Heeft u meer dan 3 katten dan kan er een uurtarief gerekend worden.

Kittenbehandeling

Het is prettiger als katten al langzaam wennen aan de salon. Daarom bied ik speciale kitten behandelingen aan tot 6 maanden. Komen spelen mag altijd en is gratis.

Een kittenbehandeling is dus de eerste kennismaking met de trimsalon. Lekker rond kijken, snuffelen en spelen. Daarbij zal ik de nageltjes knippen en kennis laten maken met verschillende kammen en borstels. U krijgt een passend vachtverzorgingsadvies mee afgestemd op uw kitten. Ook krijgt u een gratis kitty relax kussen cadeau! 

Showbehandeling

Mimos is bekend met de kattenshow wereld. Mimos doet zelf zo af en toe ook eens mee aan een fifé katten show.

Wilt u ook meedoen en uw kat een juiste vachtbehandeling geven voor de show of tijdens de show. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Mimos geeft hier ook workshops in.

Zo kan uw kat van te voren in de salon op de juiste manier gewassen worden, hiervoor wordt 2 uur tijd gerekend.  Eventueel kan ik u op show extra helpen met het groomen voor uw kat voorgedragen wordt aan de keurmeester.

Behandeling Prijs
Trimmen basisbehandeling € 60,-
Incl nagels knippen, vacht controleren en klitten en vilt verwijderen. Vacht wordt opgefrist met droogshampoo. Oren en ogen worden nagekeken en gereinigd.
Volledig scheren € 70,-
Als er meer dan oksels en liezen geschoren moeten worden krijgt de kat de handeling net als de basis er zal dan alleen meer geschoren moeten worden.
Periodieke trimbehandeling € 40,-
Als eens per 3 maanden niet voldoende is en u vaker moet komen kan er een periodieke trimbehandeling gerekend worden. Dit is alleen geldig als uw kat binnen 2 maanden weer behandeld moet worden
Sanitaire trim € 30,-
Alleen de achterkant van de kat wordt behandeld. Broek wordt korter waardoor ontlasting minder makkelijk in de vacht blijft hangen.
Alleen wassen drogen korthaar € 45,-
Geen trimbehandeling alleen het wassen en drogen van een korthaar kat.
Wassen + drogen na vachtbehandeling € 30,-
Alle rassen die na een trimbehandeling gewassen en gedroogd worden. Mimos gebruikt hier speciale shampoo voor die geschikt is voor uw kat
Kittenbehandeling tot 6 maanden € 30,-
Kennismaking in de trimsalon, lekker spelen en rondkijken. Nagels knippen, vacht advies. Voor kittens tot 6 maanden
Show behandeling (showtrimmen & showwassen) € 98,-
getrimd, gewassen en gedroogd, geschikt en passend voor uw kat, klaar om naar een kattenshow te gaan
Alleen nagels knippen € 12,50
Toeslag Prijs
Trimmen langer dan 60min € 27,-
Schoonmaak kosten vlooien, schimmels etc € 15,-
Overig Prijs
Uurtafrief € 60,-
Chippen en registreren € 20,-
Chippen bij fokker per dier € 13,-
Plaatsen melatonine implantaat € 15,- ecxl implantaat (Implantaat verkrijgbaar via Mimos)
Reiskosten mocht Mimos op locatie komen € 0,28 per gereden km

Betalen 

In de salon kunt u contant betalen, via een betaalverzoek maar pinnen is hier ook mogelijk. Er is een pinautomaat aanwezig.

U kunt dan ook een betaalbewijs ontvangen mocht u dit prettig vinden.

 

Parkeren

U mag parkeren op de oprit van Mimos Trimsalon of aan de overkant op het parkeerterrein.