Goede doelen

Mimos steunt een aantal goede doelen. Hier staan wij zelfs ook achter of vinden wij als bedrijf fijn om andere te kunnen steunen.
Mimos zamelt ook voer etc in om te kunnen doneren aan deze doelen. Mocht u iets over hebben of ook willen doneren dan is dat ook mogelijk via Mimos. 

 

Stichting Kattendorp Harfsen

Hier wonen katten die niet meer geplaats kunnen worden om wat voor reden dan ook. De katten leven hier in een prachtige omgeving waarbij vooral vrijwilligers komen helpen.
Mimos doneert hier o.a. voedsel aan. Als we doneren doen we altijd nog even een rondje over het terrein.

Stichting Welzijn Mens en Dier

Deze stichting steunt dieren in oa Roemenië en plaatst dieren in Nederland. Ook hebben wij soms eens een Foster hondje om bij ons te acclimatiseren voor het dier geplaatst wordt bij een gezin.
Hier doneren wij o.a. voedsel, mandjes, kleden etc aan.

 


Stichting Leeuw

Stichting Leeuw vangt grote katachtigen op uit noodsituaties, zoals dieren uit het circus, oorlogssituatie en van particulieren.

Mimos heeft hier 2 dieren geadopteerd namelijk
Fred een Panter en Bohdana een Tijger.
Klik hier voor meer informatie over onze adoptie dieren:

Dierenambulance Noord-West Veluwe

Dierenambulance Noord West Veluwe biedt hulp aan zowel huisdieren als in het wild levende dieren.

Mimos ondersteund de dierenambulance en helpt waar nodig.
Zaterdag 30 september 2023 staat Mimos op de dierenwelzijn dag in Harderwijk. Hierbij staan wij klaar voor alle vragen omtrent de kat maar zullen wij ook kattenspeeltjes gaan verkopen waarbij 40% van de opbrengt gedoneerd wordt aan de Dierenambulance.