Het gezicht achter Mimos

Even voorstellen

Mijn naam is Mona uit Nunspeet en ik ben eigenaresse van Mimos.

Al ruim 10 jaar ben ik een geregistreerd Maine Coon fokker bij de Fifé, vanaf 2022 fok ik ook met de Siberische kat. Vanaf 2012 doe ik zo af en toe eens mee aan een Fifé kattenshow waarbij katten uiteraard ook flink gegroomd dienen te zijn. 
Het trimmen is hiernaast in 2018 ook eerst als hobby ontstaan maar omdat ik dit zo leuk vond om te doen heb ik ook hierin mijn kennis verbreed en ben ik inmiddels gediplomeerd kattentrimster.
Mijn eigen trimsalon: Mimos Trimsalon is van alle gemakken voorzien om uw kat de juiste vachtverzorging te bieden en heb ik de nodige ervaring en kennis op zak om uw kat zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook katten die zich niet laten trimmen zijn bij mij welkom en heb ik genoeg ervaring mee.

Bij Edupet, daar waar ik zelf ook de opleiding heb gedaan, heb ik een tijdje als docent lesgegeven als trim docent.
Nu geef ik prive lessen bij mij in de trimsalon. Geheel aangepast naar jou kat. Maar ook werk ik aan mijn eigen ontwikkeling en blijf ik zelf ook bijleren om zo actueel mogelijk te blijven.

Ook beheer ik Mimos Musthaves, een online webshop waar ik niet alleen trimbenodigdheden voor uw kat verkoop maar ook mijn eigen gemaakte speeltjes aanbied zoals Kitty Sticks, speeltouwen, teasers en gegraveerde water/voer schalen. Deze producten zijn ook allemaal in mijn trimsalon te vinden.

Vanaf 2021 is Mimos Hotel officieel geopend en ben ik ook werkzaam als gastvrouw in het exclusieve KattenHotel. Gelukkig krijg ik binnen Mimos ook hulp van een stagiaire omdat Mimos een officieel leerbedrijf is geworden via de SBB.

Ik heb een breed netwerk als het gaat om medische zaken of gedrag zaken en heb ik een samenwerking met 
Mobi-Dierenarts in Harderwijk en Dierenkliniek de Laan in Nunspeet.