Mimos Hotel

Mimos Hotel is een lux kattenhotel voor als u uw kat(ten) een rustige, sfeervolle en fijne vakantie gunt. Of u nu op vakantie gaat, aan het verbouwen bent, op zakenreis gaat of een opname in het ziekenhuis heeft. Wij geven uw kat een vertrouwde, veilige en liefdevolle plek. 


Het hotel is kleinschalig en exclusief voor katten. Elk huishouden heeft een eigen verblijf. Geen groepsverband en contact met andere katten. Dit om zo veel mogelijk onnodige stress te voorkomen en de hygiëne te waarborgen.

Elk verblijf heeft een eigen thema met binnen en buiten kamer. De inrichting speelt in op de behoeften van uw kat. Wij geven de daarbij behorende professionele verzorging.De zorg voor uw kat wordt geheel op uw kat afgestemd. Het Hotel is van alle gemakken voorzien. Uw kat kan volop genieten van de frisse lucht, speeltoestellen en alle gemakken die het verblijf te bieden heeft. In elk verblijf is in elk geval een verstopplekje en een hoge veilige plek gecreëerd. Staat een kattenbak waar de klep vanaf kan, een krap mogelijkheid, iets te spelen en zijn er eet en drink bakjes aanwezig.
Daarnaast zal uw kat dagelijks roomservice ontvangen en is er privé entertainment. Mimos vindt het belangrijk dat de gasten zich zo snel mogelijk veilig voelen. Soms kan hierdoor een bekend ‘geurtje’ van thuis daarbij helpen. Neem daarom gerust iets bekends mee van thuis waar je kat graag in of op ligt. Hou het dan bij 1 mandje, dekentje of speeltje.

Mimos kan uw kat ook medisch verzorgen. Zo is medicatie toedienen middels spuiten zoals insuline, prednison of vochttoediening ook mogelijk. De verzorging wordt gedaan door gediplomeerde kattenverzorgers en in samenwerking met de dierenarts.

Tijdens een verblijf in Mimos Hotel kunt u een trimbeurt bijboeken bij Mimos Trimsalon. In combinatie krijgt u hier 10% korting op de basis behandeling. De kat of katten zullen dan tegen het eind van het verblijf een dagje spa krijgen in de trimsalon.

Bij Mimos Hotel heeft uw kat een eigen kamer. Mimos werkt bewust niet in groepsverbanden. De voordelen van een eigen hotelkamer zijn:

  • Een snellere gewenning en op zijn of haar gemak
  • Katten ervaren hierdoor minder stress
  • Katten gaan sneller eten
  • Katten hebben een eigen voerbak, waterschaal en kattenbak
  • Er is minder kans op besmetting, de hygiëne staat hier hoog
  • Er is alleen op deze manier individuele monitoring mogelijk
  • Controle op voedsel en vochtopname en kattenbakgebruik
 

 


Mimos Hotel bekijken

Vaak krijgen we de vraag of er eerst gekeken mag worden. Dit is de enige manier om onze ruimtes echt goed te kunnen zien en de sfeer te kunnen proeven. Bij Mimos spreken we niet over hokken of kennels, maar echte kamers en deze indruk zult u dan ook bij ons ervaren tijdens een bezoek. Ook overige vragen kunnen er dan gesteld worden.
Mimos probeert dit voor iedereen mogelijk te maken maar kan alleen op afspraak, stuur hiervoor een bericht via mail of app dan gaan we samen een moment inplannen.

Opendag

zaterdag 18 mei hebben wij een opendag,
Voor meer informatie bekijk het Facebook evenement:


"Waarom Mimos KattenHotel?"

Omdat u uw geliefde kat ook een ontspannen vakantie gunt! 


Wat kunt u van Mimos Hotel verwachten?

Uw kat krijgt alles wat hij/zij nodig heeft om ook een vakantie gevoel te hebben.

Uw kat zal dagelijks roomservice ontvangen.

Minder stress omdat uw katten in een vertrouwde groep verblijven.

Goede monitoring van uw kat

Uw kat wordt met veel liefde en aandacht verzorgd. Maar ook met respect behandeld. Mimos heeft meer dan 11jaar ervaring met katten en alle bijbehorende opleidingen met succes afgerond. Uw kat is in goede handen.

Uw kat heeft alle speelruimte in ruime verblijven met zowel binnen als buiten.

Uw kat zal dagelijks privé entertainment krijgen, afgestemd op uw kat.

U kunt tijdens het verblijf met enige regelmaat foto's en of video's verwachten van uw kat. Als u ziet dat uw kat het goed heeft kunt u ook meer genieten van uw vakantie, beter concentreren op een verbouwing of herstel na of tijdens een ziekenhuis opnamen.