Mimos Hotel

Mimos Hotel is een lux kattenhotel voor als u op vakantie gaat, aan het verbouwen bent, op zakenreis gaat of een opname in het ziekenhuis heeft en u uw kat of katten een vakantie gunt op een vertrouwde plek. 


Het hotel is een kleinschalig kattenhotel exclusief voor katten waar elk huishouden een eigen verblijf heeft. Geen groepsverband en contact met andere katten. Dit om zo veel mogelijk onnodig stress te kunnen voorkomen en de hygiëne hoog te kunnen houden. Elk verblijf heeft een eigen binnen verblijf en buiten ren met een inrichting die inspeelt op de behoeften van uw kat en een daarbij behorende professionele verzorging.

De zorg voor uw kat wordt helemaal op uw kat afgestemd. Eigen spulletjes meenemen is mogelijk maar het Hotel is van alle gemakken voorzien. Uw kat kan volop genieten van de frisse lucht, speeltoestellen en alle gemakken die het verblijf te bieden heeft. Daarnaast zal uw kat dagelijks roomservice ontvangen en is er privé entertainment.

Mimos kan uw dier ook medisch verzorgen. Zo is medicatie toedienen middels spuiten zoals insuline, prednison of vochttoediening ook mogelijk. De verzorging wordt gedaan door een gediplomeerd kattenverzorger en in samenwerking met de dierenarts.

Elke kattengast krijgt een "koffertje" cadeau met daarin speeltjes en wat lekkers waar de kat of katten gedurende het verblijf gebruik van kunnen maken. Na afloop mag dit uiteraard gewoon mee naar huis.

Tijdens een verblijf in Mimos Hotel kunt u een trimbeurt bijboeken bij Mimos Trimsalon. In combinatie krijgt u hier 10% korting op. De kat of katten zullen dan tegen het eind van het verblijf een dagje spa krijgen in de trimsalon.


"Waarom Mimos Hotel?"

Omdat u uw geliefde katten ook een vakantie gunt! 


Wat kunt u van Mimos Hotel verwachten?

Uw kat krijgt alles wat hij/zij nodig heeft om ook een vakantie gevoel te hebben. Incl eigen koffertje.

Uw kat zal dagelijks roomservice ontvangen.

Minder stress omdat uw katten in een vertrouwde groep verblijven.

Uw kat wordt met veel liefde en aandacht verzorgd. Maar ook met respect behandeld. Mimos heeft jaren lange ervaring met katten. Uw kat is in goede handen.

Uw kat zal dagelijks privé entertainment krijgen, afgestemd op uw kat.

U kunt tijdens het verblijf met enige regelmaat foto's en of video's verwachten van uw kat. Als u ziet dat uw kat het goed heeft kunt u ook meer genieten van uw vakantie, beter concentreren op een verbouwing of herstel na of tijdens een ziekenhuis opnamen.


Impressie Mimos Hotel

Verblijf: Hotel Fun (Voor minimaal 2 katten en meer)