Mimos Hotel

Mimos Hotel is een luxe kattenhotel voor als u op vakantie gaat, aan het verbouwen bent, op zakenreis gaat of een opname in het ziekenhuis heeft en u uw kat of katten een vakantie gunt op een vertrouwde plek. 


Het hotel is een kleinschalig kattenhotel exclusief voor katten waar elk huishouden een eigen ruime verblijf heeft. Geen kleine hokjes waar uw kat in opgesloten wordt. Mimos wil uw kat de ruimte bieden.

Geen groepsverband en contact met andere katten. Dit om zo veel mogelijk onnodig stress te kunnen voorkomen en de hygiëne hoog te kunnen houden. Ook kan je alleen op deze manier de katten goed monitoren.

Elk verblijf heeft een eigen binnen verblijf en buiten ren met een inrichting die inspeelt op de behoeften van uw kat en een daarbij behorende professionele verzorging.

De zorg voor uw kat wordt helemaal op uw kat afgestemd. Het Hotel is van alle gemakken voorzien. Uw kat kan volop genieten van de frisse lucht, speeltoestellen en alle gemakken die het verblijf te bieden heeft. Daarnaast zal uw kat dagelijks roomservice ontvangen en is er privé entertainment. Mimos vindt het belangrijk dat de gasten zich zo snel mogelijk veilig voelen. Soms kan hierdoor een bekend ‘geurtje’ van thuis daarbij helpen. Neem daarom gerust iets bekends mee van thuis waar je kat graag in of op ligt. Hou het dan bij 1 mandje, dekentje of speeltje.

Mimos kan uw kat ook medisch verzorgen. Zo is medicatie toedienen middels spuiten zoals insuline, prednison of vochttoediening ook mogelijk. De verzorging wordt gedaan door een gediplomeerd kattenverzorger en in samenwerking met de dierenarts.

Elke kattengast krijgt een cadeautje, een eigen speeltje waar de kat gedurende het verblijf gebruik van kan maken. Na afloop mag dit uiteraard gewoon mee naar huis.

Tijdens een verblijf in Mimos Hotel kunt u een trimbeurt bijboeken bij Mimos Trimsalon. In combinatie krijgt u hier 10% korting op de basis behandeling. De kat of katten zullen dan tegen het eind van het verblijf een dagje spa krijgen in de trimsalon.

Bij Mimos Hotel heeft uw kat een eigen kamer. Mimos werkt bewust niet in groepsverbanden. De voordelen van een eigen hotelkamer zijn:

  • Een snellere gewenning en op zijn of haar gemak
  • Katten ervaren hierdoor minder stress
  • Katten gaan sneller eten
  • Katten hebben een eigen voerbak, waterschaal en kattenbak
  • Er is minder kans op besmetting, de hygiëne staat hoog
  • Er is alleen op deze manier individuele monitoring mogelijk
  • Controle op voedsel en vochtopname en kattenbakgebruik
 

 


"Waarom Mimos KattenHotel?"

Omdat u uw geliefde kat ook een vakantie gunt! 


Wat kunt u van Mimos Hotel verwachten?

Uw kat krijgt alles wat hij/zij nodig heeft om ook een vakantie gevoel te hebben.

Uw kat zal dagelijks roomservice ontvangen.

Minder stress omdat uw katten in een vertrouwde groep verblijven.

Goede monitoring van uw kat

Uw kat wordt met veel liefde en aandacht verzorgd. Maar ook met respect behandeld. Mimos heeft jaren lange ervaring met katten. Uw kat is in goede handen.

Uw kat heeft alle speelruimte in ruime verblijven met zowel binnen als buiten.

Uw kat zal dagelijks privé entertainment krijgen, afgestemd op uw kat.

U kunt tijdens het verblijf met enige regelmaat foto's en of video's verwachten van uw kat. Als u ziet dat uw kat het goed heeft kunt u ook meer genieten van uw vakantie, beter concentreren op een verbouwing of herstel na of tijdens een ziekenhuis opnamen.