Kamers en Tarieven

Mimos KattenHotel heeft de beschikking over 4 hotel verblijven. In elk verblijf kan 1 groep katten per huisgouden verblijven. Dus geen groepsverband met andere vreemde katten. Alle ruimtes hebben zowel een binnenverblijf als een buitenren en zijn het hele jaar te boeken voor minimaal 3 dagen. Blijven de katten meer dan 1 maand dan wordt er een langverblijf korting gehanteerd, vraag naar de mogelijkheden.

In elke ruimte is extra speel, krab en lig gelegenheden te vinden. Er is altijd toegang tot eten en drinken mits anders door u voorgeschreven. Het binnen verblijf is geïsoleerd en voorzien van een raam om naar buiten te kunnen kijken. Hier zullen de katten 's nachts ook verblijven. Via een kattenluik kunnen ze de buitenren betrekken. Mocht uw kat hier niet aan gewend zijn zal Mimos de deur naar het buitenverblijf voor ze open laten.

Thema's

Het hotel werkt met thema kamers, zo kan u kiezen waar uw kat naartoe op vakantie kan en naar behoefte van uw kat geboekt worden.

De volgende thema kamers te reserveren:
* kamer Adventure 
* kamer Beach 
* kamer Forest 
* kamer Vintage 

Per eind april 2023 komen de volgende kamers erbij:
* kamer Vive la France
* kamer Ibiza

Service Ruimte
* kamer Camping
- met 2 slaapvertrekken

Prijzen

Vanaf 2023 werkt Mimos Hotel met hoog en laagseizoenen. 
De prijzen staan aangegeven per seizoen per kamer.

Hoogseizoen 2023:
Voorjaarsvakantie:    18 februari t/m 5 maart 
Meivakantie:             22 april t/m 7 mei
Pinksteren:                27 mei t/m 29 mei
Zomervakantie:        8 juli t/m 3 september 
Herfstvakantie:         14 oktober t/m 29 oktober
Kerstvakantie:           23 december t/m 7 januari


De kamers

Kamer Adventure

Deze ruimte is ruim 9m2 en heeft als kamer thema Adventure. Deze kamer is ideaal geschikt voor katten die van avontuur houden en graag veel ondernemen omdat er veel te doen is.

Dit verblijf kan verbonden worden met het verblijf Vintage waardoor er voor een grote groep katten de 2 ruimtes te koppelen zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

 

 

Prijzen per 2023:
Laagseizoen:                 € 20,50

Hoogseizoen:                22,50
Toeslag volgende kat:    €  7,50

 

Kamer Beach

Deze ruimte is ruim 6m2 en heeft als kamer thema Beach. Uw kat zal het gevoel hebben op het strand te zijn. Deze kamer is ideaal geschikt voor katten die van zomerse dagen houden omdat deze kamer ochtend zon vangt en een extra raam heeft. 

 

 

Prijzen per 2023:
Laagseizoen:                € 19,50

Hoogseizoen:               € 21,50
Toeslag volgende kat:   €  7,50

 

Kamer Forest 

Deze ruimte is ruim 6m2 en heeft als kamer thema Forest. Uw kat zal het gevoel hebben in het bos te verblijven en kan lekker veel en hoog klimmen of slapen. Deze kamer is ideaal geschikt voor echte klimmers en hoog liggers omdat hier goed op ingespeeld is.

 

 

Prijzen per 2023:
Laagseizoen:                € 19,50

Hoogseizoen:               € 21,50
Toeslag volgende kat:   €  7,50

 

Kamer Vintage

Deze ruimte is ruim 5,5m2 en heeft als kamer thema Vintage. De kamer is retro aangekleed. Deze kamer is ideaal geschikt voor de lange slapers, katten met knie of heup problemen en voor senioren katten. Er zijn extra mandjes en alles is bewust op laag niveau. Geen hoge gekke klim toestellen. 

Dit verblijf kan verbonden worden met het verblijf Adventure waardoor er voor een grote groep katten de 2 ruimtes te koppelen zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Prijzen per 2023:

Laagseizoen:                € 18,50

Hoogseizoen:               € 20,50
Toeslag volgende kat:   €  7,50

 

Kamer vive la france

Deze kamer komt per 2023 en zal ongeveer 6 m2 worden met als thema Frankrijk. Uw kat zal het gevoel hebben in Frankrijk op vakantie te verblijven. Deze kamer is ideaal geschikt voor katten die van zomerse dagen houden omdat deze kamer extra zon vangt.

 

Prijzen per 2023:
Laagseizoen:                € 19,50

Hoogseizoen:               € 21,50
Toeslag volgende kat:   €  7,50

Kamer Ibiza

Deze kamer komt per 2023 en zal ongeveer 6 m2 worden met als thema Ibiza. Uw kat zal het gevoel hebben op Ibiza vakantie te vieren. Deze kamer is ideaal geschikt voor luie katten die van luieren en hangen houden omdat hier goed op ingespeeld is met veel lig plekjes met oa hangmatten.

 

Prijzen per 2023:
Laagseizoen:                € 19,50

Hoogseizoen:               € 21,50
Toeslag volgende kat:   €  7,50

Camping 

Deze ruimte is de overstap oftewel serviceruimte. Als u uw kat bijvoorbeeld op vrijdag komt brengen maar de gast gaat dat weekend pas de kamer uit kan uw kat alvast fijn en volledig verblijven op de camping.
Deze ruimte is ook voorzien van zowel een binnenverblijf als een buitenverblijf. Er zijn zelfs 2 slaap vertrekken.

Dit verblijf is niet te boeken en dient enkel voor Mimos als tussenopvang tot de gereserveerde kamer in orde is gemaakt.  Mocht uw kat ziek worden is ook dit een uitermate geschikte plek om uw kat hier de juist passende zorg te kunnen verlenen.