Kamers en Tarieven

Mimos KattenHotel heeft de beschikking over 6 hotel verblijven en 2 service kamers. In elk verblijf kan 1 groep katten per huishouden verblijven. Dus geen groepsverband met andere vreemde katten. Alle ruimtes hebben zowel een binnenverblijf als een buitenren en zijn het hele jaar te boeken voor minimaal 3 dagen. Blijven de katten meer dan 1 maand dan wordt er een langverblijf korting gehanteerd, vraag naar de mogelijkheden.

In elke ruimte zijn er speel, krab, verstop en lig gelegenheden te vinden. Er is altijd toegang tot eten en drinken mits anders door u voorgeschreven. Het binnen verblijf is geïsoleerd en voorzien van een raam om naar buiten te kunnen kijken. Hier zullen de katten 's nachts ook verblijven. Via een kattenluik kunnen ze de buitenren betrekken. Mocht uw kat hier niet aan gewend zijn zal Mimos de deur naar het buitenverblijf voor ze open laten.

Thema's

Het hotel werkt met thema kamers, zo kan u kiezen waar uw kat naartoe op vakantie kan en naar behoefte van uw kat geboekt worden.

De volgende thema kamers te reserveren:
* kamer Adventure 
* kamer Beach 
* kamer Forest 
* kamer Vintage 
* kamer Vive la France
* kamer Ibiza

Service Ruimte
* kamer Camping
- met 2 slaapvertrekken

Prijzen

Prijzen per 01-01-2024:

Adventure:                                                                   € 24,00
Ibiza & Vive la France:                                                 € 23,00
Beach, Forest, Vintage:                                                   € 22,00


Toeslag volgende kat:                                                     €   8,00
Toeslag medicatie:                                                         €   2,50


De kamers


Kamer Adventure

Deze ruimte is ruim 9m2 en heeft als kamer thema Adventure.
Deze kamer is ideaal geschikt voor katten die van avontuur houden en graag veel ondernemen omdat er veel te doen is. Adventure is ook de grootste kamer van het hotel!
Dit verblijf kan verbonden worden met het verblijf Vintage waardoor er voor een grote groep katten de 2 ruimtes te koppelen zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 


Kamer Beach

Deze ruimte is ruim 5,5m2 en heeft als kamer thema Beach.
Uw kat zal het gevoel hebben op het strand te zijn. Deze kamer is ideaal geschikt voor katten die van zomerse dagen houden omdat deze kamer een extra raam heeft en daardoor de ochtend zon vangt. 


Kamer Forest 

Deze ruimte is ruim 5,5m2 en heeft als kamer thema Forest.
Uw kat zal het gevoel hebben in het bos te verblijven en kan lekker veel en hoog klimmen of slapen. Deze kamer is ideaal geschikt voor echte klimmers en hoog liggers omdat hier goed op ingespeeld is, zowel binnen als buiten.

 


Kamer Vintage

Deze ruimte is ruim 5,5m2 en heeft als kamer thema Vintage.
De kamer is retro aangekleed. Deze kamer is ideaal geschikt voor de lange slapers, katten met knie of heup problemen en voor senioren katten. Er zijn extra mandjes en alles is bewust op laag niveau. Geen hoge gekke klim toestellen. 
Dit verblijf kan verbonden worden met het verblijf Adventure waardoor er voor een grote groep katten de 2 ruimtes te koppelen zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 


Kamer Vive la France

Deze kamer is 7m2 met als thema Frankrijk.
Uw kat zal het gevoel hebben in Frankrijk op vakantie te verblijven. Deze kamer is ideaal geschikt voor katten die van zomerse dagen houden omdat deze kamer zowel de ochtend als de middag zon vangt.
Vooral het buitenverblijf is ruim opgezet.

 


Kamer Ibiza

Deze kamer is 7 m2 met als thema Ibiza.
Uw kat zal het gevoel hebben op Ibiza vakantie te vieren. Deze kamer is ideaal geschikt voor luie katten die van luieren en hangen houden omdat hier goed op ingespeeld is met veel lig plekjes met oa hangmatten. 
Vooral het buitenverblijf is ruim opgezet.

 


Kamer Camping 

Deze ruimte is de overstap oftewel serviceruimte. Als u uw kat bijvoorbeeld op vrijdag komt brengen maar de gast gaat zaterdag pas de kamer uit kan uw kat alvast fijn en volledig verblijven op de camping.
Deze ruimte is ook voorzien van zowel een binnen als buitenverblijf. Totaal 5,5m2 en er zijn 2 slaap vertrekken van 1,5m2 per slaapvertrek. Uw kat zal in deze ruimte dus ook niets tekort komen!
In hoogseizoenen telt deze kamer namelijk mee als volledige kamer.

Mocht uw kat ziek worden is ook dit een uitermate geschikte plek om uw kat hier de juist passende zorg in te kunnen verlenen omdat de nachtverblijven tevens ook quarantaine ruimtes zijn.