Gasten in het KattenHotel

Adventure

Beach

Forest

Vintage

Vive la France

Ibiza

Camping


Gasten over het verblijf

Baco & Toby - logeerde in kamer Beach

Afgelopen vakantie hebben wij onze twee katten ruim twee weken bij Mimos in het kattenhotel laten overnachten. Na een positieve ervaring van vrienden en het feit dat het voor ons lekker dichtbij is, hebben wij ook gekozen voor Mimos. De katten hebben een eigen kamer met zowel een binnen en buitenverblijf. Het contact vooraf, tijdens en na het verblijf hebben wij als erg prettig ervaren. De eigenaresse en medewerksters hebben kennis van zaken, weten wat ze doen en nemen alles goed met je door. Wij hebben dan ook met een gerust hart onze katten daar achtergelaten tijdens onzr vakantie. Ook erg prettig dat je tussendoor regelmatig foto's en updates krijgt. Wat ons betreft komen we er zeker weer terug.

Groetjes Remco


Swa Pablo - Logeerde in kamer Ibiza

Onze Swa Palbo komt uit een nest van hier, van de week voor de eerste keer alleen in 1 van de nieuwste kamers, lekker zijn tijdelijke personeel bezig houden met opruimen van zijn kameršŸ¤£, het team is kundig en vriendelijk en zorgen ervoor dat onze kattekind veilig is. Team bedankt en tot snel|

Groetjes Alex & Montana


Pommie - logeerde in kamer Vive la France

Nadat mijn vertrouwde kattenpension ermee stopte, op zoek gegaan naar een alternatief adres waar mijn kat in een eigen kamer kon verblijven. Je kat toevertrouwen aan de zorg van iemand die je niet kent, is de eerste keer wel spannend, maar ik kan niet anders zeggen dat ik heel blij ben met de opvang en verzorging bij Mimos. Regelmatig kreeg ik een foto en update over mijn kat wat ik zelf heel prettig vind. Ik kan me goed vinden in hun filosofie: eigen kamer met binnen- en buitenverblijf, goede verzorging en dagelijkse monitoring van eten, gezondheid en gedrag. Ik kon met een gerust hart op vakantie en mijn kat ook. Tot de volgende keer!

Groetjes Gloria


Lucky & Fien - Kamer Forest & Vintage

Nu 2x onze katten naar Mimo’s gebracht en zijn erg tevreden en gerust gesteld. Leuke foto’s en filmpjes dat we tijdens de opvangperiode toegestuurd kregen. Tevens hebben wij hier ook een zak voer gekocht waar onze katten erg van genieten!

Veel zorg en aandacht, een echte aanrader dus!

Groetjes Femke


Siepie, Snorhaar & Meneer -
Logeerde in kamer Vive la France

We hebben het verblijf bij Mimos voor onze 3 katten als heel prettig ervaren. We werden hartelijk ontvangen en er werd echt de tijd voor ons genomen bij aankomst. De verblijven, met buitenverblijf, zagen er allemaal knus en schoon uit.
Tijdens onze vakantie kregen we regelmatig een foto of filmpje van de katjes, waarop we zagen dat ze al snel ontspannen waren bij Mimos. Waarschijnlijk dankzij alle geweldige vrijwilligers die iedere dag kwamen knuffelen en spelen. Al met al zouden we onze katten hier zeker weer brengen

Groetjes Myriam


Mavis - Logeerde in kamer Forest

Onze kat die diabetes heeft, heeft een heel fijn plekje gevonden om te verblijven! Mona is heel zorgzaam, vriendelijk en bekwaam. Onze kat komt zeker terug!

Groetjes Margot


Matiz & Fedor - Logeerde in kamer Forest

Deze maand mijn 2 Siamezen katers Fedor en Matiz voor een lang weekend naar Mimos gebracht op aanraden van een collega.

Het ontvangst was heel hartelijk, kreeg een rondleiding met uitleg waarbij ik merkte dat er veel kennis aanwezig was,was allemaal heel ontspannen en spontaan, voelde gelijk goed!! Ze kregen een mooie goed verzorgde thema kamer,met buiten verblijf. Was wel even spannend voor ze,maar ze hebben het heel goed gedaan. Werd op de hoogte gehouden door foto's en uitleg,wat heel fijn was. Voor mij geen ander katten hotel als Mimos van Mona!!! 100% geslaagd, helemaal Top!!

 

Tot volgende keer,

Mvg Sander


Neelis - logeerde in kamer Beach

Onze Neel heeft twee weken in het hotel mogen verblijven en is vorstelijk behandeld. Met veel liefde en aandacht.
Zeer zeker aan te raden de eigenaresse heeft zeer veel kennis en ervaring.
Alles is brandschoon en heel netjes!

Montana den Boer


Belle en Storm - logeerde in kamer Forest 

Onze Main Coons zijn voor het eerst logeren geweest en hebben het prima naar hun zin gehad.

Mona heeft ons op de hoogte gehouden en foto's gestuurd. Dat vonden we erg prettig.

Het verblijf is ruim en schoon en onze Maine Coons hebben veel aandacht gekregen.

Een echte aanrader!!!

 

Groeten van Joke en Arno


Lana - logeerde in kamer Camping en Adventure

Wauw, wat een fijne plek is het kattenhotel. Onze Lana had wat op start probleempjes, maar door alle tijd, geduld en liefde die ze kreeg om rustig te wennen is het helemaal goed gekomen.

Een beter verblijf kan ik mij niet bedenken. Echt toppers bij Mimos!

Groeten Sylvia