Werken by Mimos

Mimos blijft maar groeien. Uiteraard een heerlijke ontwikkeling. Mimos heeft daardoor ook af en toe ondersteuning nodig van nieuwe toppers en daarom zoeken we met regelmaat nieuwe stagiaires want we delen met liefde namelijk ook onze kennis.
Op deze pagina staan de laatste openstaande vacature 


Vacature

Vrijwilliger: Katten knuffelaar

 

Mimos maakt op dit moment een onwijze groei mee in alle zaken die Mimos doet. Omdat we wel graag alle katten in het kattenhotel maar ook in de Cattery voldoende aandacht willen blijven geven, zoekt Mimos vrijwillige katten knuffelaars.

 

Als de dag begint dan bespreken we welke kat waar zit en of er aandachtspunten zijn. Communicatie vinden wij zeer belangrijk. In de loop van de dag kunnen er klanten komen voor de trimsalon, bestellingen ophalen of katten brengen/halen voor het kattenhotel. 

 

Wij zoeken leuke enthousiaste mensen die het leuk vinden om tijdens de dag de katten in de Cattery en onze gasten in het hotel te entertainen. Lekker knuffelen of spelen, net waar de katten behoefte aan hebben. Vooral de tijd voor ze nemen. Soms hebben we ook kittens in de Cattery en deze willen vaak net wat vaker spelen.

 

Taken zijn oa:

- knuffelen en spelen met hotel gasten en katten in de Cattery.
- Foto's/video's maken van de katten voor social media en de eigenaren van onze hotel gasten.
- Het niet erg vinden om bij drukke periodes bij te springen in het hotel en de Cattery.
- We hebben ook nog een hondje, af en toe eens een rondje lopen zou ze fantastisch vinden, vooral even in het bos bij mooi weer.

 

Functie eisen:
Geen opleiding of leeftijd verplicht wel affiniteit en enige ervaring met katten. Graag als team willen werken en actief mee denken met het bedrijf. Daarnaast sociaal vaardig, flexibel en zelfstandig.

Wat bieden wij:
- Een leuk fris team met veel gezelligheid 
- Vrijheid in je dag indeling
- mogelijkheid om mee te lunchen in het bedrijf
- mocht je zelf ook een kat hebben, helpen wij met de vachtverzorging van jou kat.
- Meedenken in het groeien en verbeteren van het bedrijf
- Uren en dagen zijn uiteraard in overleg mogelijk.
Voorkeur: minimaal 1 dag per week. Werktijden liggen tussen 10 en 16 uur. Een ochtend of middag meedraaien mag ook.
- Bijdragen aan jou persoonlijke ontwikkeling en mee mogen volgen van workshops, trainingen en cursussen.

 

lijkt dit jou leuk, stuur dan een mailtje naar info@bymimos.nl en vertel waarom je graag onderdeel wil worden van ons team.
Geef jezelf elke week kattentherapie
en kom vrijwillig werken bij Mimos


Vacature

Vakantie /Oproep  kracht

 

In de vakanties zit het hotel vol en kunnen we altijd een extra handje gebruiken.

 

Wij zoeken leuke enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken en willen helpen bij de dagelijkse verzorging van alle katten. Zowel in het hotel als in de cattery.
Als de dag begint dan bespreken we welke kat waar zit in het katten hotel en of er aandachtspunten zijn. Communicatie vinden wij zeer belangrijk. In de loop van de dag kunnen er klanten komen voor de trimsalon, om bestellingen op te halen of katten brengen/halen voor het kattenhotel. 

Taken zijn oa:

- Het verzorgen van alle katten in het bedrijf. Hotel & Cattery

- Schoonmaken van verblijven. Dit vinden wij erg belangrijk dat dit goed en netjes gebeurd en hanteren wij hiervoor regels

- Bij springen waar nodig, we zoeken dus een 1000 poot

- Soms om gaan met klanten of deze te woord staan

- Helpen bestellingen maken of magazijn werkzaamheden.

- Administratieve werkzaamheden

- We hebben ook nog 2 honden, een rondje lopen zouden ze fantastisch vinden, vooral even in het bos bij mooi weer

Functie eisen:

Het liefst zien we iemand met een vakbekwaamheid honden en katten besluit of diploma dierenverzorging. Ervaring is ook wat voor ons een doorslag kan geven en zegt soms meer dan een diploma. 

We zien uiteraard graag dat je genoeg affiniteit hebt met katten!

Graag als team wilt werken en actief mee wil denken met het bedrijf. Daarnaast sociaal vaardig, flexibel en zelfstandig.

 

Wat bieden wij:

- Een leuk fris team met veel gezelligheid 

- Vrijheid in je dag indeling waar mogelijk

- Mogelijkheid om mee te lunchen in het bedrijf

- Meedenken in het groeien en verbeteren van het bedrijf

- Uren en dagen zullen in elk geval maandag en dinsdag zijn. Denk ook aan vakantie periodes, dan hebben we vaak meer katten in het hotel.

Werktijden kunnen liggen tussen 9 uur en 17 uur

- Bijdragen aan jou persoonlijke ontwikkeling en mee mogen volgen van workshops, trainingen en cursussen

- Vergoeding volgens minimum loon.

lijkt dit jou leuk, stuur dan een mailtje naar info@bymimos.nl en vertel waarom je graag onderdeel wil worden van ons team.


Stage by Mimos

Ben jij opzoek naar een leuke stage?
Mimos staat ingeschreven bij de SBB en kan jou als leerling een leuke en veelzijdige stage aanbieden.

 

Mimos Bied het hele jaar door stageplaatsen aan voor één tot maximaal twee stagiairs tegelijk.

Mimos bied een plek aan in het gehele bedrijf Mimos. Onderdeel hiervan is MimosTrimsalon, de kattentrimsalon en in Mimos Hotel waar opvang voor alleen katten is. Ook is er op dezelfde locatie een Cattery gevestigd Mimos Mansion waarbij de nodige zaken gedaan en geleerd kunnen worden. Denk aan dagelijkse routine tot dracht en bevalling. Ook de webshop Mimos Musthaves heeft dagelijks aandacht nodig, denk hierbij aan aanvulling, telling en verkoop. Mimos bied dus een breed vakgebied aan inzake katten.

Mimos kan ook stage plekken bieden voor de opleiding katten trimmen. deze dagen zullen in overleg op afspraak ingeplant worden. Neem hiervoor contact met mij op.

Zoek je een hele leerzame en veelzijdige stageplaats, waar je gedurende je stageperiode echt een deel uitmaakt van Mimos? Ben je gek op katten, (er is ook een hondje aanwezig) Dan moet je zeker onderstaand stage formulier invullen en mailen naar info@bymimos.nl !

Een van onze stagiairs heeft voor een schoolopdracht een video gemaakt. Deze video geeft goed weer wat een stage bij Mimos inhoud. Bekijk gerust de video 

Stageformulier
Word – 49,4 KB 459 downloads

Stagiairs over Mimos

Mijn naam is Lize van Putten en ik ben 16 jaar. Ik doe de opleiding paraveterinair op Landstede in Raalte en ik zit nu in mijn eerste jaar. Graag deel ik mijn ervaring over Mimos

 

Voor mijn eerste stage moest ik een APK (asiel, pension, kennel) stage lopen en ben ik terecht gekomen bij Mimos. Ik heb hier een hele leuke en interessante tijd gehad. Als je van katten houdt dan is dit een super leuk bedrijf om stage te lopen. Het is een klein bedrijf waardoor er alleen plek is voor 1 maximaal 2 stagiaire maar hierdoor krijg je alle steun en aandacht die je nodig hebt. Je krijgt genoeg tijd en ruimte om bezig te gaan met je schoolopdrachten en als je vragen hebt dan kun je die altijd stellen. Je doet veel verschillende dingen en je verveelt je nooit. 

 

Dus als je nog een leuke stage plek zoekt en je bent dol op katten dan ben je hier aan het juiste adres. 

 

Groetjes, Lize van Putten

Ik ben Lara Karsten en ik ben 17 jaar. Ik zit op het Aeres MBO in Barneveld en doe de opleiding Paraveterinair niveau 4 en ik zit nu in mij 2e jaar.

Graag deel ik mijn ervaringen over mijn stage bij Mimos!

 

Voor mijn APK (asiel, pension, kennel) verzorgende stage ben ik terecht gekomen bij Mimos. Dit is tot nu toe de beste en leukste stage die ik heb gelopen.

Mimos is een bedrijf waar je alles kunt leren over katten en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb mijn stage ervaren als een warm bad, waarin ik veel lol heb gehad en heel veel heb geleerd.

Bij Mimos krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden op verschillende vlakken. 

Mimos is een klein bedrijf, daarom is er vaak maar ruimte voor 1 stagiaire. Hierdoor krijg je juist genoeg aandacht en word je heel goed ondersteund. 

Lara met Vivaldi

De communicatie is heel goed en je hebt altijd mogelijkheid om vragen te stellen. Ook heb ik de mogelijkheid gekregen om tijdens de stage periode bezig te zijn met mijn stage opdrachten en mijn verslag. Ook hier kun je altijd vragen over stellen.

 

Dus als je nog een leuke verzorgende stage zoekt en je bent dol op katten, en je berijd bent om veel te leren dan ben je aan het juiste adres. Dit zijn mijn ervaringen bij Mimos.

 

Groetjes, Lara Karsten