Het Verblijf

Mimos Hotel heeft de beschikking over 3 hotel verblijven. In elk verblijf kan 1 groep katten per huisgouden verblijven. Dus geen groepsverband met andere vreemde katten. Alle ruimtes hebben zowel een binnen als een buitenverblijf en zijn het hele jaar te boeken.
Hotel Fun, deze ruimte heeft een zeer ruime buitenren waar uw katten met alle fun kunnen spelen.
Deze ruimte is ideaal voor een groep katten vanaf 2.
Hotel Beach met als kamer thema beach, uw katten zullen het gevoel hebben op het strand te zijn.
Deze ruimte is geschikt voor 1 tot maximaal 3 katten. 
Hotel Forest met als kamer thema forest, uw katten zullen het gevoel hebben in het bos te zijn.
Deze ruimte is geschikt voor 1 tot maximaal 3 katten. 

 

Hotel Fun

Deze ruimte is ideaal voor een groep katten. Totaal 13m2 waarvan 10,5m2 buitenren is.
In de ruimte is genoeg speel, krab en lig gelegenheden te vinden en er is extra veel speelruimte beschikbaar. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig en er is altijd toegang tot eten en drinken. Het binnen verblijf is geïsoleerd en voorzien van een raam om naar buiten te kunnen kijken. Hier zullen de katten 's nachts ook verblijven. Via een kattenluik kunnen ze de buitenren betrekken. (mocht uw kat hier niet aan gewend zijn zal Mimos de deur naar het buitenverblijf voor ze open laten) Het binnen verblijf bevat ook een infrarood verwarming waardoor deze ruimte ook ideaal geschikt is in de winter periodes.
De ruimte is geschikt voor minimaal 2 katten of meer en uitermate geschikt voor een grotere groep katten uit het zelfde huishouden.

Hotel Beach (Klaar voorjaar 2022)

Deze ruimte zal ruim 7m2 worden met zowel een binnenverblijf als buitenren. Dit verbleef heeft als kamer thema Beach. In de ruimte zullen genoeg speel, krab en lig gelegenheden te vinden zijn. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig en er is altijd toegang tot eten en drinken. Het binnen verblijf is geïsoleerd en voorzien van 2 ramen om naar buiten te kunnen kijken. Hier zullen de katten 's nachts ook verblijven. Via een kattenluik kunnen ze de buitenren betrekken. (mocht uw kat hier niet aan gewend zijn zal Mimos de deur naar het buitenverblijf voor ze open laten) Het binnen verblijf bevat ook centrale verwarming waardoor deze ruimte ook ideaal geschikt is in de winter periodes.
De ruimte is geschikt voor één kat of maximaal 3 katten uit het zelfde huishouden.

Hotel Forest (klaar voorjaar 2022)

Deze ruimte zal ruim 7m2 worden met zowel een binnenverblijf als buitenren. Dit verbleef heeft als kamer thema Forest. In de ruimte zullen genoeg speel, krab en lig gelegenheden te vinden zijn. Meerdere kattenbakken zijn aanwezig en er is altijd toegang tot eten en drinken. Het binnen verblijf is geïsoleerd en voorzien van een raam om naar buiten te kunnen kijken. Hier zullen de katten 's nachts ook verblijven. Via een kattenluik kunnen ze de buitenren betrekken. (mocht uw kat hier niet aan gewend zijn zal Mimos de deur naar het buitenverblijf voor ze open laten) Het binnen verblijf bevat ook centrale verwarming waardoor deze ruimte ook ideaal geschikt is in de winter periodes.
De ruimte is geschikt voor één kat of maximaal 3 katten uit het zelfde huishouden.

Informatie over het Hotel

Roomservice
Er is altijd toegang tot vers drinkwater en genoeg brokjes. Het voer wat geserveerd wordt in het Hotel is Freitags Beast Mael. Wens u eigen voer dan dient u hier zelf zorg voor te dragen en dit voldoende mee te geven.
Mochten er voeding schema's zijn dan dient u het Hotel hier duidelijk van op de hoogte te stellen.

 

Gezondheid

Als uw kat medicijnen en/of dieetvoer krijgt is dit geen enkel probleem. U dient dit, voorzien van een duidelijke beschrijving, mee te brengen. Bij twijfel over de gezondheid van uw kat tijdens het verblijf zal de dierenarts geraadpleegd worden. Mimos wil graag alle bijzonderheden betreffende de gezondheid en het gedrag van uw kat weten, dit om het voor Mimos mogelijk te maken hier zo goed mogelijk op in te spelen.

 

Hygiëne 

Hygiëne staat bij Mimos zeer hoog in het vaandel. Alle verblijven worden dagelijks grondig gereinigd en kattenbakken worden verschoont. Ook de voer en waterbakken worden ververst. Zo zijn alle kleedjes in het verblijf ook uitwasbaar en zullen op 60graden gewassen worden. Bij elk verblijf staat er ook desinfectie om de handen bij binnenkomst te reinigen. 

Privé entertainment 
Het is wel zo fijn als uw kat zich prettig voelt in het hotel. De katten krijgen hier veel aandacht, aangepast aan het karakter van ieder dier. Niets is te gek om het de kattengasten naar de zin te maken. In het kattenverblijven is genoeg ruimte om te rennen, klimmen, klauteren en spelen. Bewegingsvrijheid dag en nacht. Tevens zorgt Mimos voor voldoende aandacht en afleiding; er wordt regelmatig met de katten gespeeld, er worden voerpuzzels aangeboden en katten die het aangenaam vinden worden geknuffeld/geborsteld. Alle ruimtes hebben een buitenverblijf zodat uw kat kan genieten van de frisse buitenlucht en de afleiding van de natuur. Door de ligging aan de rand van het bos zijn er veel vogels, vlinders, eekhoorns etc. te zien. Kortom: genoeg te beleven!


Meenemen:

Als u uw kat komt brengen, denk dan aan de volgende zaken:
- Geldig inentingsboekje/paspoort
- Eventueel eigen voer
- Eigen spulletjes
- Eventueel medicijnen voorzien van een duidelijke beschrijving
- Telefoonnummer van contactpersoon
- Zorg ervoor dat uw kat geen vlooien of wormen heeft. Een onverzorgde vacht kan behandeld worden in Mimos Trimsalon.