Stage by Mimos

Ben jij opzoek naar een leuke stage?
Mimos staat ingeschreven bij de SBB en kan jou als leerling een leuke en veelzijdige stage aanbieden.

 

Mimos Bied het hele jaar door stageplaatsen aan voor één tot maximaal twee stagiairs tegelijk.

Mimos bied een plek aan in het gehele bedrijf Mimos. Onderdeel hiervan is MimosTrimsalon, de kattentrimsalon en in Mimos Hotel waar opvang voor alleen katten is. Ook is er op dezelfde locatie een Cattery gevestigd Mimos Mansion waarbij de nodige zaken gedaan en geleerd kunnen worden. Denk aan dagelijkse routine tot dracht en bevalling. Ook de webshop Mimos Musthaves heeft dagelijks aandacht nodig, denk hierbij aan aanvulling, telling en verkoop. Mimos bied dus een breed vakgebied aan inzake katten.

Mimos kan ook stage plekken bieden voor de opleiding katten trimmen. deze dagen zullen in overleg op afspraak ingeplant worden. Neem hiervoor contact met mij op.

Zoek je een hele leerzame en veelzijdige stageplaats, waar je gedurende je stageperiode echt een deel uitmaakt van Mimos? Ben je gek op katten, (er is ook een hondje aanwezig) Dan moet je zeker onderstaand stage formulier invullen en mailen naar info@bymimos.nl !

Stageformulier
Word – 49,4 KB 259 downloads

Stagiairs over Mimos

Mijn naam is Lize van Putten en ik ben 16 jaar. Ik doe de opleiding paraveterinair op Landstede in Raalte en ik zit nu in mijn eerste jaar. Graag deel ik mijn ervaring over Mimos

 

Voor mijn eerste stage moest ik een APK (asiel, pension, kennel) stage lopen en ben ik terecht gekomen bij Mimos. Ik heb hier een hele leuke en interessante tijd gehad. Als je van katten houdt dan is dit een super leuk bedrijf om stage te lopen. Het is een klein bedrijf waardoor er alleen plek is voor 1 maximaal 2 stagiaire maar hierdoor krijg je alle steun en aandacht die je nodig hebt. Je krijgt genoeg tijd en ruimte om bezig te gaan met je schoolopdrachten en als je vragen hebt dan kun je die altijd stellen. Je doet veel verschillende dingen en je verveelt je nooit. 

 

Dus als je nog een leuke stage plek zoekt en je bent dol op katten dan ben je hier aan het juiste adres. 

 

Groetjes, Lize van Putten

Ik ben Lara Karsten en ik ben 17 jaar. Ik zit op het Aeres MBO in Barneveld en doe de opleiding Paraveterinair niveau 4 en ik zit nu in mij 2e jaar.

Graag deel ik mijn ervaringen over mijn stage bij Mimos!

 

Voor mijn APK (asiel, pension, kennel) / verzorgende stage ben ik terecht gekomen bij Mimos. Dit is tot nu toe de beste en leukste stage die ik heb gelopen.

Mimos is een bedrijf waar je alles kunt leren over katten en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb mijn stage ervaren als een warm bad, waarin ik veel lol heb gehad en heel veel heb geleerd.

Bij Mimos krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden op verschillende vlakken. 

Mimos is een klein bedrijf, daarom is er vaak maar ruimte voor 1 stagiaire. Hierdoor krijg je juist genoeg aandacht en word je heel goed ondersteund. 

Lara met Vivaldi

De communicatie is heel goed en je hebt altijd mogelijkheid om vragen te stellen. Ook heb ik de mogelijkheid gekregen om tijdens de stage periode bezig te zijn met mijn stage opdrachten en mijn verslag. Ook hier kun je altijd vragen over stellen.

 

Dus als je nog een leuke verzorgende stage zoekt en je bent dol op katten, en je berijd bent om veel te leren dan ben je aan het juiste adres. 

 

Dit zijn mijn ervaringen bij Mimos.

 

Groetjes, Lara Karsten